ΑρχικήΠληροφορίεςΌροι Αγορών

Οι γενικοί όροι χρήσης ενσωματώθηκαν σε αυτή τη συμφωνία και αποτελούν μέρος της. Με τη δέσμευση των όρων αυτής της συμφωνίας, δεσμεύεστε επίσης με τους γενικούς όρους χρήσης. Εκτός αν άλλως προβλέπεται ρητώς σε αυτή την συμφωνία, η επιχείρηση υπόκειται στην Δήλωση Τήρησης Απορρήτου που ενσωματώθηκε σε αυτή τη συμφωνία και αποτελεί μέρος της. Εάν δεν έχετε ακόμη διαβάσει την Δήλωση Τήρησης Απορρήτου και τους Ορους Χρήσης που βρίσκονται στην ιστοσελίδα e-magazi.gr, πρέπει να το κάνετε τώρα.

1. Πολιτική αποδοχής παραγγελίας & Άλλοι περιορισμοί.
Όλες οι πωλήσεις είναι τελικές και όλες οι χρεώσεις από τις πωλήσεις δεν επιστρέφονται, εκτός και αν προβλέπεται διαφορετικά στη συμφωνία.

3. Πολιτική αποστολής προϊόντων
Όλα μας τα προϊόντα συσκευάζονται με τον καλύτερο τρόπο ώστε να τα παραλαμβάνετε σε άριστη κατάσταση

4. Πολιτική ακύρωσης – επιστροφής παραγγελίας
Ελπίζουμε ότι θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι από κάθε προϊόν μας. Εντούτοις, εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με το προϊόν και θελήσετε να το επιστρέψετε τότε θα το δεχθούμε, δίνοντας σας την ευκαιρία να αγοράσετε άλλο προϊόν ισόποσης αξίας. Αυτό πρέπει να γίνει εντός προθεσμίας 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε στην ίδια όμως κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή στην αρχική τους συσκευασία. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σημειώνεται ότι είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη η διατήρηση των προϊόντων σε καλή κατάσταση για επιστροφή. Παρακαλώ ενημερώστε μας μέσα σε 48 ώρες από τη στιγμή της παραλαβής για οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει με την παραγγελία σας, πχ. αν είναι ελλιπής, κατεστραμμένη κτλ. με e- mail ή στο τηλέφωνο +30 25410 23310 αλλιώς θεωρείται καλώς παραληφθήσα. Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα είναι : Αντώνης Βασιλείου, Καραολή & Σταθμού 58-60 Ξάνθη 67100. Σημειώνουμε ότι τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής δεν επιστρέφονται.

5. Μέθοδοι πληρωμής:
Το e-magazi.gr δέχεται ως μορφή πληρωμής το Paypal, την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και την αντικαταβολή. Λεπτομέρειες θα βρείτε στην ιστοσελίδα e-magazi.gr στο μενού "Τρόποι Πληρωμής"

6. Νομική Αρμοδιότητα
Για οποιαδήποτε Διαφορά που τυχόν προκύψει αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Ξάνθης

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 17 Φεβρουάριος 2011 20:48

 

Ειδικά προϊόντα e-magazi

Ενημερωθείτε

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις προσφορές μας?

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ DIASTASI GRAPHICS

- Αρωματικό μαντηλάκι σε 3 αρώματα ή Μπισκοτάκι για κάθε είδους επιχείρηση

- Με έγχρωμη εκτύπωση δύο όψεων

Το πιο οικονομικό προωθητικό προϊόν για την επιχείρηση σας

Τώρα μόνο με 0,075€/τμχ. Και με ΔΩΡΟ τον σχεδιασμό και τα μεταφορικά.

Κάνε κλικ εδώ ή επικοινώνησε στο 6944 173010

Αναζήτηση Προϊόντων
 
Virtuemart Extensions

Υπενθύμιση Κωδικού
Υπενθύμιση Ονόματος
Αποκτήστε λογαριασμό! Εγγραφή

Το καλάθι μου

basket
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Πρόσφατα προϊόντα


Υγρομάντηλα αρωματικά 12Χ5
65.00 €
( με ΦΠΑ 80.60 € )


Μαντηλάκια Ντεμακιγιαζ
85.00 €
( με ΦΠΑ 105.40 € )


Ήπια Αντισηπτικά Μαντηλάκια
95.00 €
( με ΦΠΑ 117.80 € )